Voetbalschoenen van een topmerk

Als jij op zoek bent naar een paar adidas voetbalschoenen, dan ben je op zoek naar kwaliteit! Het merk adidas heeft zich in de sportwereld opgewerkt tot een belangrijke speler in het veld van de voetbalschoenen. Als je slim bent en een beetje geduld hebt kun je schoenen van dit mooie merk in de sale voor een kleine prijs aanschaffen. Lees dit blog daarom helemaal, dan kom je gegarandeerd tegen waar je naar op zoek bent!! Wij van dejuistesportschoen.nl steken bij die zoektocht de helpende hand uit.

We hebben een aantal mooie sale aanbiedingen voor je kunnen vinden. Bovendien krijg je tips om schoenen te onderhouden en nog veel meer. Op het voetbalveld zullen een paar nieuwe adidas voetbalschoenen jouw sportieve prestaties optimaal ondersteunen.

We laten er geen gras over groeien en gaan recht op ons doel af! Wat je in dit bericht ‘voetbalschoenen adidas sale’ kunt verwachten is: 1. Het merk adidas. 2. Verschillende soorten ondergrond. 3. Sensationele mogelijkheden om adidas voetbalschoenen in de sale en met kortingen te kopen. 4. Accessoires als kleding, ballen en doeltjes.

Voetbalschoenen Adidas sale

Het merk adidas

Als je in het merk adidas duikt kom je een aantal opmerkelijke feiten tegen. We trappen gelijk af: De twee Duitse broers Adolf Dassler en Rudolf Dassler hebben beiden een succesvol bedrijf in sportschoenen opgezet. Adolf is groot geworden met adidas en broer Rudolf met het merk Puma.

Adolf Dassler werd door de mensen die dicht bij hem stonden Adi genoemd. Nu snap je gelijk waar de naam adidas vandaan komt. De hele familie Dassler zit in de schoenen-business. Verwonderlijk is het dus niet dat ook Adolf al jong geleerd had van zijn vader hoe je een goede schoen maakt. Eerst richten Adolf en Rudolf samen het bedrijf ‘Gebrüder Dassler Schuhfabrik’ op. Het duur niet lang of de focus ligt steeds meer op het maken van sportschoenen. Op de Olympische Spelen in Berlijn van 1936 wint een Amerikaanse atleet (Jesse Owens) maar liefst vier keer goud op Dassler schoenen. Dit geeft het bedrijf een enorme bekendheid.

Een elftal feitjes over het merk adidas

 • Het merk adidas schrijf je officieel met een kleine letter
 • Jesse Owens won dus 4 keer goud in 1936. Volgens het Duitse voetbalelftal was de oorzaak het schoeisel van de atleet. Daarom wilden het elftal adidas als sponsor. Adolf maakte het tenue en de schoenen voor dit elftal
 • Rudolf stapt in 1949 op en start een eigen bedrijf: Puma. Er is echter nooit verteld wat de reden was van het opstappen van broer Rudolf
 • De adidas fabrikanten hebben een keer een voetbalwedstrijd gespeeld tegen de Puma fabrikanten
 • Adidas leverde de schoenen voor het Duitse voetbalelftal in 1954.
 • Adidas leverde toen voor het eerst schoen en met verwisselbare noppen.
 • In de zeventiger jaren was adidas de hoofdsponsor van het Nederlands elftal. Het probleem toen was dat Johan Cruijff door het rivaliserende broederbedrijf Puma werd gesponsord. Als compromis moest Johan Cruijff met twee strepen op het tenue spelen in plaats van drie
 • Aan het eind van de 20e eeuw kreeg adidas het zwaar door de concurrentie van o.a. Nike
 • In het jaar 2006 nam adidas het merk Reebok over en stabiliseerde zich zo op de wereldmarkt
 • De slogan van adias is ‘Impossible is Nothing’.
 • Deze kreet is bedacht door een Amsterdams reclamebureau.

Over sale en kwaliteit

Veel webshops hebben kwalitatief uitstekende schoenen in de outlet. In ‘voetbalschoenen adidas sale’ nu meer daarover. De veel lagere prijs in de sale heeft meestal niets te maken met een mindere kwaliteit van de schoen. Voorraden wisselen snel. Elk seizoen komt adidas met nieuwe series voetbalschoenen op de markt. De overbodige voorraden in de winkel gaan dan de sale in. De serie schoenen van het vorige seizoen voldoen aan dezelfde premium kwaliteitseisen als de nieuwste series. Daar is dus niks mis mee. Ze zijn nog steeds zo goed als de week voordat de nieuwe serie in de collectie kwam.

Als je op zoek bent naar kwalitatief goede schoenen maar om welke reden dan ook daar niet de hoofdprijs voor wilt betalen, is dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ voor jou dus dé kans van slagen.

Op welke ondergrond ga je spelen?

Bij de keus van een paar nieuwe schoenen is het allereerst van belang je af te vragen op welke ondergrond je gaat spelen. De belangrijkste soorten noppenpatronen voor voetbalschoenen zijn: 1. Gras, ook wel afgekort met FG (= Firm Ground) en MG (=Multi Ground) 2. Kunstgras, vaak afgekort met AG (= Artificial Grass) 3. Zachte ondergrond, afgekort met SG (=Soft Ground) 4. Turf afgekort met TF of HG (=Hard Ground) 5. Zaal, afgekort met IC (=Indoor Court). Dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale bespreekt alle soorten hieronder.

Noppen voor gras Firm Ground (FG) Multi Ground (MG)

Voetbalschoenen adidas sale voor gras Firm Ground en Multi Ground is de eerste die we in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ bespreken. Deze ondergrond komt in de praktijk het vaakst voor. Het noppenpartoon onder deze schoen is geschikt voor alle soorten natuurgras en voor kunstgrasvelden van het lange soort. Ook op een nat veld (niet te drassig) kun je met dit noppenpatroon prima uit de voeten.

Met dit soort schoenen kun je eveneens onder bijna alle weersomstandigheden voetballen. Ze zijn herkenbaar aan de langwerpige of ronde noppen die over het algemeen wat zachter zijn. Op een nat veld is het nadeel dat er modder tussen de noppen blijft plakken. Daardoor zullen ze naar mate de wedstrijd vordert minder grip geven. Nike voetbalschoenen kopen voor deze soorten ondergrond is een goede keus.

Noppen voor kunstgras (AG)

Voetbalschoenen adidas sale voor kunstgras. Kunstgrasvelden kun je tegenwoordig bij bijna elke voetbalvereniging vinden. Daarom hebben voetballers tegenwoordig meerdere paren schoenen bij zich. Van dit type schoen zijn de noppen korter dan de noppen voor Firm Ground (FG) en Multi Ground (MG). Ook zijn de noppen anders gepositioneerd onder de schoen. Bovendien zitten er meer noppen dan op een FG-zoolplaat. Ze zijn ook kleiner van omvang. De meeste kunstgrasvelden zijn ondertussen sterk verbeterd. Daarom zullen deze schoenen minder verkocht worden. Ook omdat de MG schoenen (zie hierboven) voor kunstgras én natuurgras sterk verbeterd zijn.

Noppen voor de zachte ondergrond (SG)

Voetbalschoenen adidas sale voor de zachte ondergrond (SG). Na een stevige regenbui is het raadzaam om langere moppen te gebruiken. Het SG patroon van noppen bestaat uit 6 of 8 lange metalen noppen. Deze dringen dieper in de drassige grond waardoor meer grip ontstaat. Deze schoenen worden vaak gebruikt door profvoetballers. Om blessures te voorkomen moet je dit soort schoenen nooit op kunstgras of op hardere ondergronden gebruiken. Meestal zijn de noppen voorzien van schroefdraad en eenvoudig te wisselen voor een rubberen variant.

Door het geringe aantal noppen (6 of 8) verlies je veel stabiliteit. Dit type SG schoen is bij keepers geliefd (die vergeten we in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ natuurlijk niet) omdat ze minder kans hebben om uit te glijden.

Noppen voor turf (TF) / Hard Ground (HG)

Voetbalschoenen adidas sale voor turf (TF) / Hard Ground (HG) Aan de beurt in dir bericht ‘voetbalschoenen adidas sale’ is de schoen ontwikkeld voor turf ondergrond (of Hard Ground). De zool van deze schoen heeft veel korte en kleine noppen met een sterke, rubberen zool. Dit is de beste soort zool met de meeste grip voor meerdere soorten ondergrond te spelen. Zowel op (kort) kunstgras als op hardcourt/turf velden alsook op gravelvelden kun je prima uit de voeten met deze schoensoort. De vele noppen zorgen voor voldoende grip.

Schoenen voor in de zaal oftewel indoor (IC)

Voetbalschoenen adidas sale voor de zaal (Indoor) Als laatste in ‘voetbalschoenen adidas sale’ bespreken we de indoor voetbalschoenen. Dit is de enige soort voetbalschoen zonder noppen. Hij is speciaal gemaakt voor de zaal. Het is een lichte schoen die een hoge wendbaarheid van de speler en een snelle balbehandeling mogelijk maakt. De zool geeft niet af op de ondergrond.

Je hebt meer lef op schoenen die je vertrouwt

Voetbal is al jarenlang de meest populaire sport in Nederland en veel andere delen van de wereld. Op voetbalschoengebied heeft adidas in zijn geschiedenis al veel moois ontwikkeld. Je wordt geen betere speler van een paar adidas voetbalschoenen. Andersom is het wel zo dat slecht materiaal in het nadeel werkt van je sportprestaties. Hoe comfortabeler de schoen aan je voet zit, hoe meer jij je kunt concentreren op het spel en hoe nauwer de samenwerking van de drieslag voet, schoen en bal is. Dit zal zijn effect hebben en de voetbalprestaties positief beïnvloeden. Met andere woorden: Je hebt meer lef als je speelt op schoenen die je vertrouwt.

Onderhoud van je adidasjes

Goed onderhoud is zo belangrijk dat ook dit ter sprake moet komen in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’. Als je echt goedkoop uit wil zijn moet je ervoor zorgen dat je schoenen een lange tijd meegaan. Goed onderhoud verlengt de levensduur. Op de lange termijn ben je dan goedkoper uit.

Het makkelijkst in onderhoud zijn de schoenen van kunststof. Ze nemen geen vocht op en dus is afborstelen van de schoenen na de wedstrijd of training voldoende. Natte schoenen laat je drogen door er proppen krantenpapier in te doen. Natte voetbalschoenen in elk geval NOOIT op de kachel leggen. Hierdoor kunnen er scheurtjes in het materiaal komen. Vooral bij leren schoenen is dit erg schadelijk.

Wie zuinig is op zijn voetbalschoenen heeft er vanzelfsprekend het langst plezier van. Haal je schoenen na de wedstrijd direct uit je tas om het sneller drogen te bevorderen. Haal ook de eventuele zooltjes uit de schoenen om te drogen om de groei van schimmels tegen te gaan. Leren voetbalschoenen moet je geregeld invetten met leervet. Het leer blijft er lekker soepel van. Het soepele leer kom ten goede aan de pasvorm en aan het draagcomfort. Tot slot noemen we de mogelijkheid om met behulp van een schoenspanner de pasvorm van je schoen optimaal te houden.

De juiste maat van jouw adidas voetbalschoen

Het is van groot belang om de juiste maat voetbalschoen te kiezen. Ook daar willen we het in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ over hebben. Natuurlijk wil je voorkomen dat je een bestelling moet retourneren. Te krappe schoenen leveren pijnlijke blauwe teennagels op en zere voeten. Maar te ruime schoenen hebben als gevolg dat je het balgevoel kwijt raakt. Maak daarom gebruik van de maattabellen.

Daarnaast is het belangrijk om minimaal een halve maat groter te kopen dan de normale schoenmaat omdat voeten opzwellen als ze tijdens het sporten warm worden. Ook pas je nieuwe schoenen niet ‘s morgens maar in de loop van de dag of ‘s avonds. Later op de dag zijn je voeten namelijk dikker dan ‘s morgens.

Recht op het doel af voor fabelachtig hoge kortingen

Verwacht verder geen ellenlange verhalen in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’. We gaan vanaf nu recht op ons doel af om te scoren! Dat is toch wat je wil? Klik op de links van de webshops hieronder en het voetbalfeestje kan beginnen!

Waar is die voetbalschoenen adidas sale?

AIDAS SALE – ADIDAS SALE – ADIDAS SALE

Voetbalschoenen adidas sale bij ProDirectSoccer

Tot maar liefst 72% korting

Voor zeer hoge kortingen in de outlet moet je echt bij de webshop van ProDirectSoccer zijn. Klik op deze link om toegang te krijgen en superlage prijzen te scoren! Je kunt het assortiment eenvoudig selecteren op Firm Ground, Zachte Grond, Indoor enzovoort.

Voetbalschoenen adidas sale bij VoetbalDirect

Met kortingen tot over de 40%

VoetbalDirect is een betrouwbare partner en een grote speler op het gebied van online voetbalschoenen kopen. Het merk adidas is rijk vertegenwoordigd in de collecties van VoetbalDirect en terecht. Er staan echt juweeltjes van adidas op de website van VoetbalDirect. Klik op deze link om de adidas collectie te bekijken. De meeste adidas schoenen worden met flinke kortingen aangeboden, dus wees er snel bij. OP = OP. Als wat je besteld hebt bij VoetbalDirect niet bevalt, is GRATIS ruilen en retourneren mogelijk. Wij willen namelijk zeker zijn dat we jou echt een plezier bezorgen met een paar betaalbare kicksen! 

Voetbalschoenen adidas kopen bij Bol.com

Het is haast onvoorstelbaar maar Bol.com is het laatste decennium tot zo’n reus uitgegroeid dat het vrijwel alle concurrentie achter zich laat als het aankomt op prijs / kwaliteit verhouding en keus. Met meer dan maar liefst 2.500 zoekresultaten op adidas voetbalschoenen. Bol.com mag daarom niet ontbreken in dit blog over ‘voetbalschoenen adidas sale’. Verwacht een enorm assortiment voor dames, heren en kinderen voor echt lage prijzen. Klik op deze link om met indrukwekkende assortiment van adidas voetbalschoenen op Bol.com te zien.

Adidas voetbalschoenen vanaf 10% korting

Bol heeft een onvoorstelbaar groot assortiment voetbalschoenen van adidas, ook met kortingen. Vandaar dat we die er in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ er even uitlichten. Klik op deze link om de voetbalschoenen van adidas te zien vanaf 10% korting.

Adidas voetbalschoenen vanaf 20% korting

Bol heeft een onvoorstelbaar groot assortiment voetbalschoenen van adidas, ook met kortingen. Vandaar dat we die er in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ er even uitlichten. Klik op deze link om de voetbalschoenen van adidas te zien vanaf 20% korting.

Adidas voetbalschoenen vanaf 50% korting

Bol heeft een onvoorstelbaar groot assortiment voetbalschoenen van adidas, ook met kortingen. Vandaar dat we die er in dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ er even uitlichten. Klik op deze link om de voetbalschoenen van adidas te zien vanaf 30% korting.

Voetbalkleding sale OP = OP

In dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ wijzen we je ook op de sale in voetbalkleding. Diverse voetbalkleding met flinke kortingen vind je in de Voetbalkleding Outlet. Klik op deze link om toegang te krijgen tot training shirts, shorts, truien en nog veel meer! Het gaat hier om merken zoals Nike, adidas, PUMA en Under Armour. De voetbalkleding sale bevat de laatste maten of producten uit een verouderde collectie. Wees er dus snel bij want OP=OP! Kies je favoriete producten uit de voetbalkleding uitverkoop en bestel deze gemakkelijk binnen enkele minuten.

Assortiment wedstrijdballen enz.

Zonder de knikker waar het allemaal om draait kan dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ natuurlijk niet. Bij Decathlon koop je een voetbal voor beginnende en gevorderde voetballers. Klik op deze link voor voetballen van KIPSTA, Adidas en onze nieuwe merken IMVISO en FIFTER. Ook vind je hier een straatvoetbal, foambal en minivoetbal, ideaal voor de allerkleinsten om mee te leren voetballen. Bij Decathlon kun je al goedkoop een voetbal kopen, omdat sport zo toegankelijk mogelijk moet zijn.

Voetbalshirts en een heuse VOETBAL FANSHOP

Bij Decathlon vind je voetbalshirts om te trainen en wedstrijden te spelen. Klik op deze link om toegang te krijgen tot het assortiment voetbalshirts. Ga je voor het eerst voetballen? Decathlon heeft goedkope voetbalshirts om de sport te ontdekken. Ook is er een VOETBAL FANSHOP voor voetbalshirts van clubs en landen. Dat maakt deze blog ‘voetbalschoenen outlet’ nog completer.

Voetbaldoeltjes

Om dit blog ‘voetbalschoenen adidas sale’ compleet te maken wijzen we je op de voetbaldoeltjes. Zoek jij een inklapbaar, opvouwbaar of opblaasbaar voetbaldoeltje wat gemakkelijk mee te nemen is naar het strand of het park of het schoolplein? Of een stevig voetbaldoel van aluminium en staal dat je buiten kan laten staan in de tuin? Kipsta heeft verschillende doeltjes ontwikkeld die aan jouw behoeften voldoen. En het mooie is: alle voetbaldoeltjes zijn in elkaar te zetten zonder gereedschap! Klik op deze link om toegang te krijgen tot het ruime assortiment voetbaldoeltjes.

‘Voetbalschoenen adidas sale’ koopinformatie

ProDirectSoccer

Voor zeer hoge kortingen in de outlet moet je echt bij de webshop van ProDirectSoccer zijn. Kortingen kunnen enorm oplopen. Zeer interessant dus in een blog als ‘voetbalschoenen adidas sale’ Klik op de knop hieronder.

VoetbalDirect

VoetbalDirect is een betrouwbare en grote partner als het gaat om voetbalschoenen. Ook de voetbalschoenen adidas sale zijn rijk vertegenwoordigd met korting tot soms over de 40%. Meer dan 100 resultaten! Klik op de knop hieronder om dat te bekijken. OP = OP

Hopelijk hebben wij van dejuistesportschoen.nl jou kunnen helpen en heb je iets gehad aan dit bericht ‘voetbalschoenen adidas sale’. We verbeteren onze service graag. Heb je iets gemist of heb je tips of tops? Laat ons dat dan weten. Gebruik daarvoor het contactformulier onderaan de pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *