Op rolletjes naar goedkope rolschaatsen

Ben je op zoek naar een paar uitstekende rolschaatsen voor weinig geld? Lees dan zeker dit blogbericht ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’. Jouw zoektocht zal op rolletjes verlopen. Het assortiment aan rolschaatsen dat op internet wordt aangeboden is groot. Zonder omwegen brengen we je bij jouw doel. Dejuistesportschoen betekent hier overigens de juiste rolschaats.

Plezier op wielen voor jong en oud

Rolschaatsen is een prachtige en gezonde hobby. Deze 4-wielers zijn onder andere een handig en leuk vervoermiddel. In plaats van met de fiets rij je hiermee snel naar het werk of de stad. Je bent rap op tempo als je de slag te pakken hebt. Rolschaatsen zijn voor alle leeftijden en voor diverse disciplines te gebruiken. Ze zijn geschikt voor disco- en danssessies, terwijl andere modellen meer bedoeld zijn voor serieuze trainingen. Ook kunnen ze worden gebruikt als transportmiddel of voor de langere afstand. Rolschaatsen zijn er in diverse ontwerpen en retro-versies. Dit roept bij menig volwassene nostalgische herinneringen op uit hun kindertijd. Rolschaatsen zijn ook daarom geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Rolschaatsen is erg gezond

In dit blogbericht ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ willen we het ook hierover hebben: Rolschaatsen is een complete training en dus een zeer gezonde bezigheid. Tijdens het rolschaatsen gebruik je alle spieren van je lichaam inclusief die van het hart. Rolschaatsen staat gelijk aan joggen qua gezondheidsvoordelen, verbranding van lichaamsvet, calorieverbruik en ontwikkeling van beenspieren.. In een uur rolschaatsen verbrand je tot 600 calorieën. Dertig minuten intensief rolschaatsen verhoogt je hartslag tot zo’n 150 slagen per minuut. Naast deze gezonde voordelen ontwikkel je met langere tochten je coördinatie en uithoudingsvermogen en verbeter je het gevoel voor balans. Rollerskates kopen is dus een goed idee.

Let op de volgende drie dingen bij aankoop

  1. Welke maat moet ik hebben?
  2. Harde of zachte wielen?
  3. Hard-boots of soft-boots?

1. Welke maat rolschaatsen moet ik hebben?

Bij het kiezen van de juiste maat is het belangrijk dat ze goed om je gehele voet, dus zowel je hiel, zijkant als wreef, goed aansluiten maar niet knellen. Niet te stevig en niet te los. Is de schoen te groot dan liggen blaren op de loer. Als ondergrens en bovengrens kun je het volgende aanhouden: Kies minimaal dezelfde maat als jouw gangbare schoenmaat en maximaal 1 maat hoger dan dat.

Als het de eerste keer is dat je rolschaatsen koopt is het beste advies om voor 1 maat groter te gaan dan je eigen schoenmaat tenzij de maattabel anders aangeeft. Lees die maattabel dus altijd! Die is normaal gesproken te vinden op de productpagina.

Qua maat de belangrijkste vuistregel van dit blog ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’: Je schoenen zijn te klein als je tenen de neus van de schoen raken.

Rolschaatsen volwassenen goedkoop

2. Harde wielen of zachte wielen?

De hardheid van de wielen wordt uitgedrukt met een getal tussen de 0 en 100-A. Hoe dichter bij de 100 hoe harder de wielen zijn. Als de waarde tussen de 90-A en 100-A zit, is er sprake van harde wielen.

De gemiddelde hardheid zit tussen de 80-A en 86-A terwijl 74-A tot de zachte wielen wordt gerekend. Hoe harder de wielen, hoe langer de levensduur. Het nadeel is dan wel dat ze minder comfortabel rijden omdat ze minder makkelijk de oneffenheden in het wegdek absorberen. Ook bieden harde wielen minder grip.

Het tegengestelde is ook waar: Hoe zachter de wielen, hoe sneller de slijtage. Daar staat tegenover dat je meer grip hebt en dat het comfortabeler rijdt. Het is een persoonlijke keuze. Voor lange tochten raden we de gemiddelde hardheid aan.

3. Soft-boots of hard-boots?

Als je rolschaatsen koopt heb je de keus uit rolschaatsen met een zachte schoen (soft-boots) of rolschaatsen met een harde schoen (hard-boots).

Als je met je rolschaatsen gaat dansen, stunten of naar de disco wil, koop dan de soft-boots. Deze zijn geschikt om snel en soepel te wenden en te keren. Ze zijn ook lichter in gewicht en ventileren beter.

Ben je van plan om lange tochten te maken dan is stevigheid en ondersteuning belangrijk. Dan heb je rolschaatsen met een harde schoen nodig. Voordeel van hard-boots is tevens dat de binnenschoen vervangbaar is, mocht deze door slijtage of schade aan vervanging toe zijn.

ROLSCHAATSEN volwassenen goedkoop bij DECATHLON

Rollerskates kopen bij Decathlon is een goed idee. Decathlon heeft meerdere soorten rolschaatsen in het assortiment en een ruime keus voor volwassenen. Decathlon heeft zelfs een eigen ontwikkelingslijn opgezet met de merknaam Oxelo. Maar ook andere merken rolschaatsen zoals Powerslide en Fila zijn bij Decathlon verkrijgbaar. Onderin dit blog ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ vind je de link. Rolschaatsen in diverse, leuke kleuren zoals blauw, zwart en wit maar ook in zachte kleuren. Kortom: Ben je op zoek naar een paar stijlvolle, degelijke en betaalbare rolschaatsen? Bij Decathlon zal je hier snel en eenvoudig voor slagen!

ROLSCHAATSEN volwassenen goedkoop bij BOL.COM

In dit blogbericht ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ willen we jou zoveel mogelijk keus geven. Het aanbod dat Bol.com heeft in rolschaatsen voor jong en oud is haast door geen enkele andere firma te evenaren. Bij bol.com zal je zeker slagen voor een paar goede rolschaatsen. Je vindt er verschillende gerenommeerde merken als Nijdam, Impala, SFR enzovoorts.

Klik op deze link voor rolschaatsen voor volwassenen.

Klik op deze link om naar rolschaatsen voor jongens en meisjes te gaan.

ROLSCHAATSEN volwassenen goedkoop bij PLUTOSPORT

Plutosport bezorgt wanneer het jou het beste past! Als je op de link onderin dit bericht ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ klikt en je bestelt je vandaag voor 22.00 uur, dan leveren we de volgende dag. Alleen zondag is geen afleverdag. Je kunt ook kiezen voor een dag die beter bij je past of voor levering ‘s avonds. Liever vandaag nog in huis? We bezorgen je pakket thuis als je voor 13.30 uur besteld. Dit kan alleen op maandag t/m vrijdag, je ontvangt je pakket dan tussen 17.00 en 22.00 uur. Helaas is same day delivery niet beschikbaar voor de Waddeneilanden. Klik hier om het assortiment voor rolschaatsen voor volwassenen gerangschikt qua prijs van laag naar hoog te bekijken.

ROLSCHAATSEN volwassenen goedkoop bij ALI-EXPRESS

Ali-Express is een van de meest bekende webshops op het hele internet. Het principe is vergelijkbaar met Marktplaats maar het is veel professioneler opgezet. Bij Ali-Express kun je uitstekend terecht voor een paar goedkope rolschaatsen voor volwassenen. Klik onderin dit blog ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ op de knop in de oranje rechthoek.

Draagt u tijdens het rolschaatsen altijd beschermende kleding?

Draag minimaal een helm

Om hoofdletsel te voorkomen tijdens het skeeleren is het belangrijk om een helm te dragen. De helmen van Oxelo zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens het skeeleren of skateboarden. Klik op deze link om toegang te krijgen tot het assortiment veiligheidshelmen.

Bescherming voor sporten op wieltjes

Als je gaat rolschaatsen, skeeleren of skateboarden is het belangrijk om jezelf goed te beschermen voor eventuele valpartijen. Decathlon biedt helmen, pols-, knie- en elleboogbeschermers aan. Dit blog ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’ zou niet compleet zijn zonder deze beschermende middelen te noemen. Decathlon verkoopt beschermende kleding van het eigen ontwikkelde merk Oxelo. Daarnaast van andere gerenommeerde merken als B’twin, Fila, Oroks en Powerslide. Klik hier voor de verschillende beschermende accessoires die niet mogen ontbreken als je een sport op wieltjes doet.

Meer skate bescherming

Klik hier voor nog een scala aan beschermingsartikelen voor de sporten op grote en kleine wielen, voor jong en oud.

Koopinformatie voor

‘Rolschaatsen volwassenen goedkoop’

Bol.com

Kijk bij Bol.com voor goedkope rolschaatsen voor volwassenen. Klik op de knop hieronder voor goedkope rolschaatsen.

Decathlon

Decathlon heeft goedkope rolschaatsen voor volwassenen. Klik op de knop hieronder en rol door de mogelijkheden heen.

Ali-Express

Ali-Express is een internetgigant met goedkope rolschaatsen voor volwassenen in het assortiment. Klik op de link hieronder.

Hopelijk hebben wij van dejuistesportschoen.nl jou kunnen helpen en heb je iets gehad aan dit bericht ‘rolschaatsen volwassenen goedkoop’. We verbeteren onze service graag. Heb je iets gemist of heb je tips of tops? Laat ons dat dan weten. Gebruik daarvoor het contactformulier onderaan de pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *